REÁL OTTHON INGATLANIRODA        MEGBÍZHATÓSÁG, MINŐSÉG, DISZKRÉCIÓ        SEGÍTÜNK A MEGOLDÁSBAN

Cégismertető

Vállalkozásunk a NOVO-PÁR Kft. (REÁL-Otthon Ingatlaniroda)
Adószáma: 11145332-2-09,
Cégbírósági bej. száma: HBM Cégbíróság: 09-09-002049/16,
Telephelye: 4024. Debrecen, Piac u. 30.
1993. március 01. napján alakultunk
A REÁL Otthon Ingatlanirodában dolgozó kollégák mindegyike rendelkezik, megfelelő ingatlanközvetítési gyakorlattal, valamint az ingatlanforgalmi értékbecslések elkészítéséhez szükséges képesítéssel.
A REÁL Otthon Ingatlaniroda Debrecen belvárosában a Piac u. 30. szám alatt dolgozik.
REÁL Otthon Ingatlaniroda értékbecslő szakértői tevékenységet 1994 év óta folytat, és mint ingatlaniroda az ingatlan eladások a konkrét ismerete miatt az árak megállapításában naprakész adatokkal rendelkezik.
Vállalkozásunk ingatlan értékbecsléseket végzett, végez a Bank Ausztria Creditanstalt Hungary Rt. Debrecen Bankfióknak, az Inter-Európa Bank Rt. Debeceni Területi Fiókjának, a DEBMUT-COLAS RT-nek, a Hajdú-Bihar Megyei Állami KözútkezelĂľ Közhasznú Társaságnak, a Nádudvari NAGISZ RT.-nek, a TITÁSZ RT-nek, Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának, valamint eseti megbízásokat kapunk más országos-, regionális-, megyei- vállalkozásoktól, magánszemélyektől, illetve végeztünk, végzünk értékbecsléseket debreceni pénzügyi intézményeknek. A REÁL Otthon Ingatlaniroda munkájához tartozóan Kelet-Magyarországon lévő lakó és ipari ingatlanok értékbecslése, valós piaci értékének a meghatározása elengedhetetlen napi feladat. Az értékbecsléseket az egész ország területén, de túlnyomórészt Kelet-Magyarországon végeztünk. Vállalkozásunk lakóingatlanok, állattartó telepek és több száz fős szállodák értékelését is végezte. A becsült értékek a több száz-milliós értéktől a néhány százezer forintos határig mozogtak. Az értékbecslésekkor az értékesítési árat megközelítő ár kialakítása vállalkozásunk célja, mivel ingatlan irodaként rálátásunk van a valós árakra, továbbá a becsült ingatlanok értékesítése gyakori feladata vállalkozásunknak.
A REÁL Otthon Ingatlaniroda 1993 óta dolgozik az ingatlan piacon.
Elhivatottságunk, hogy segítsünk a megoldásban: Megbízhatóság! Minőség! Diszkréció!

Irodánknak lakások, családi házak, ipari ingatlanok közvetítése, értékesítése, bérbeadása, valamint ingatlanok értékbecslése a fő profilja. Irodánkban kizárólag a megfelelő képesítését tapasztalt szakemberek segítik a munkánkat.
Ingatlan fejlesztéshez, ingatlan értéknövelő tevékenységekhez szaktanácsadást vállalunk.

A REÁL Otthon Ingatlaniroda fő célja, hogy ügyfeleinknek diszkrét, megbízható, egyszerű, gyors, igényes és hatásos lehetőséget biztosítsunk a megoldáshoz. A mai kornak megfelelően kiemelt hangsúlyt adunk az ingatlanok Interneten keresztül történő megismerésére, megismertetésére.

Azokat az ingatlanokat, amiket a REÁL Otthon Ingatlaniroda közvetít, kollégáink a helyszínen megtekintik, fényképfelvételeket készítenek róla, majd a honlapunkon megjelentetjük.

Azokat az ingatlanokat, amiket a REÁL Otthon Ingatlaniroda közvetít, kollégáink a helyszínen megtekintik, fényképfelvételeket készítenek róla, majd a honlapunkon megjelentetjük.

Sok éves tapasztalat alapján készítünk ingatlan értékbecslést. Igény szerint segítünk a hitelügyintézésben, tervező építész, belső építész, kivitelező ajánlásban.

REÁL-Otthon Ingatlaniroda
4024 Debrecen, Piac u. 30.

RealEstateAgenci

Ügyvezető / tulajdonos:
Jenei Zoltán - 06 30 30 31 303
jeneizozi@gmail.comLegfrissebb ingatlanjaink

Vigkedvű Mihályon 3 szobás családi ház

  • Debrecen

Debrecenben csendes utcában, 92nm-es, hatalmas konyhás, nappalis, három szobás, jó állapotú ház bérleti joga eladó. A szobák parkettásak, a többi helyiség j...

4 500 000 Ft
92 nm
Eladó

Bagaméri új építésű családi ház eladó

  • Bagamér

Bagaméri új építésű családi ház eladó<br /> Eladó, vagy értékegyeztetéssel elcserélhető Bagaméri, 72nm-es, új építésű, családi ház. Az ingat...

10 800 000 Ft
72 nm
Eladó

Nagyon szép fatalos családiház Martinkán eladó

  • Martinka

Hajdúsámson-Martinkán 2007-ben épült&nbsp; fém könnyű szerkezetes 994nm-es telken 160nm-es családi házat kínálok eladásra.A lakás 3 szobája laminált p...

16 900 000 Ft
160 nm
Eladó